Uffe Pettersson

Vad är rasism?

Kategori: Allmänt

Nu är det ett tag sen jag har skrivit nåt här,men i dag läste jag en artikel som var länkad till facebook som jag blev lite upprörd över och jag är tvungen att ställa en fråga till alla som eventuellt läser den här bloggen.
VAD ÄR RASISM???
 
Artikeln handlade om en pojke som såg fram i mot att vara pepparkaks gubbe i luciatåget på sin skola,men nu får han inte det för någon kan ta illa upp! Och det kommer inte att bjudas på några pepparkakor heller...Undra om lussebullarna blir kvar då,eller vad säger kineserna?
Allvarligt talat vad är det som händer? 
 
 
Grabbens mamma hade en bra fundering när hennes son i stället för att vara pepparkaksgubbe blev erbjuden att i stället vara stjärngosse och springa omkring i vit klänning och med en strut på huvudet!
Vilka var det som såg ut så? Jo de värsta rasisterna någonsin!
 
 
Det här är inte det enda som har hänt de senaste åren heller!
Två grabbar på en skola fick inte ha på sig tre kronors matchtröja på skolfotot för det kunde vara stötande!
Ungarna får inte ha skolavslutning i kyrkan för det kan vara stötande!
Inga psalmer får sjungas på skolavslutningen för det kan vara stötande!
 
Nä nu är det dax för beslutsfattarna i skolorna och även högre upp att skärpa sig och sluta rasera våra svenska traditioner! Det enda det leder till är ökad rasism och främlingsfientlighet och vilka drabbas av det då? Jo alla invandrare!!!
 
 
Nåja nu har Pettersson fått skriva av sej ilskan och har blivit snäll igen,så nu ska han ta en kopp kaffe till...Vi får höras en annan dag!