Uffe Pettersson

En dag på murgatan!

Kategori: Allmänt

Nu mina vänner börjar det likna nåt med den kommande flytten! Jag har nu tömt,städat ur och plomberat nästan hela bottenvåningen på murgatan!
 
Rum nr 1
 
 
Rum mr 2
 
 
Rum nr 3
 
 
Och rum nr 4
 
 
Nu är det bara toan kvar där nere...Men den innehåller den enda duschen jag har i huset och den ska nog användas några gånger till,så den plomberingen får vänta ett tag till.
 
Men nu är det ju så att om en våning töms och städas ur så kan man ju undra var alla saker från den tomma våningen tog vägen!?
 
Så här ser det ut i mitt vardagsrum.
 
 
 
 
Och mitt kök blev Linns rum.
 
 
Jag har alltid tyckt att jag har gott om plats hemma men nu får jag prova på "compact living"
Nåja det handlar ju bara om en vecka,sen blir det gott om plats i det nya huset!
Så där ja,nu har jag visat vad som händer hos mej. Men nu ska jag återgå till mina verktyg för dagen!
 
 
Vi hörs en annan dag!
 
 

Snart bär det av!

Kategori: Allmänt

Bara två veckor kvar nu! Sen går det två flyttlass mot samma mål.
 
 
Hit ska vi flytta! Snyggt va!?
 
Det har varit och är en hektisk tid med husköp,husförsäljning och lägenhetsförsäljning...För att inte tala om all denna flyttstök som man inte kommer ifrån! Men nu börjar det som sagt att närma sig och delar av mitt hus är redan tömt,urstädat och plomberat!
 
En sak som är underligt är...Var kommer all jävla skräp i från???
Jag har kört fyra släpvagnar fulla med skräp till soptippen och det finns fortfarande kvar skit som ska slängas! Hur lyckas man samla på sej så mycket skit som jag inte ens kommer ihåg att jag skaffat mej?...DET TAR JU ALDRIG SLUT!!!!
 
 
Nu är ju inte just den här bilden från mina förråd,men det känns så!
Det ska bli väldigt skönt när flytten är gjord och jag har fått ränsa bort allt gammalt skräp!
Nåja nog om skräpet nu...Det bästa med den här flytten är att jag ÄNTLIGEN blir sambo med den underbara Sofie Lönn <3
 
Som sagt det händer mycket just nu...Min äldsta dotter Ninni har ju vuxit ur byxorna och flyttat hem i från...Det känns lite konstigt faktiskt,Jag kan ju inte säga att jag är ledsen för det är jag inte! Tvärtom faktiskt,jag är jätte glad för hennes skull...Men HUGA vad stor hon har blivit helt plötsligt. En lite rolig sak i det hela var nu när hon fyllde år...Det har alltid varit ett himla planerande och fixande för att bjuda dom nära och kära på kalas när hon har haft födelsedag,men den här gången fick jag åka HEM TILL HENNE och bara sätta mej ner och bli bjuden på fika...Bara en sådan sak gör ju att man fattar att ungen har blivit stor!
 
 
Nåja jag har ju Linn kvar hemma som jag kan tjata ut mina faderliga moralpredikningar på, hehe!
Nä mina eventuella läsare av denna suveräna blogg,nu ska jag dyka in i flytt stöket och kanske få nått nyttigt gjort...Ha en bra dag så hörs vi!!!

Polisens befogenheter

Kategori: Allmänt

Vad är det som händer med samhället?
 
Om polisen stoppar dej vid en vägkontroll,vad gör du då?
Om du har rånat en bank och polisen stoppar dej,vad gör du då?
Om du har tankat bilen utan att betala och polisen stoppar dej,vad gör du då?
 
Vad ska polisen göra om jag har gjort något olagligt och kör iväg i en bil?
Ska polisen få följa efter eller ska dom bara vinka medans du åker förbi utan att stanna?
 
Det har varit ganska många händelser nu som media har slagit upp ganska stort och anklagat polisen för hets och vållande i olyckor...Men då undrar jag!...Vad ska vi med polisen till om dom inte ska få försöka fånga brottslingar!!!???
Om polisen har en trafik kontroll och stoppar fordon efter en väg och jag inte stannar när dom ger tecken åt mej att göra det,ska jag komma undan då?...Då kan jag alltså ha bilen full i stöldgods eller jag kan vara stupfull och komma undan straff,för polisen får ju inte följa efter mej!?
 
Det är tragiskt när det händer dödsolyckor i trafiken,med eller utan polisens inblandning! Men hallå!!!...Varför ska vi ha polis???
Det senaste som hänt är dom som tankade bilen utan att betala och blev jagade av polis!...Polisen beslutade att öppna en bro för att få stopp på ekipaget som dom jagade,men dårarna i bilen körde över den öppna bron!!!!!!! Och nu ska man kanske åtala en polis???????? Vad fan betyder det????????
 
Nä mer poliser och mindre brott!!!!!!
Det tycker i alla fall jag!